Adventi Jótékonysági Gála és Jótékonysági Adománygyűjtés

Térkép betöltése...

Esemény kezdete: 2017-12-03 18:00

Esemény vége: 2017-12-03 21:00

Csiky Gergely Színház
Kaposvár, Rákóczi tér 5.

A Csiky Gergely Színház és a Compass Egyesület felhívása!

A tavalyi évben a szervezők úgy döntöttek, a karácsonyi időszak alatt gyűjtést szerveznek. Arra biztatták a színházat szerető és látogató nézőket, hogy vigyenek be a jegyirodába tartós élelmiszereket, jó állapotban lévő játékokat, amit eljuttattnak majd a rászoruló családoknak, nehéz sorsú, illetve hátrányos helyzetű gyerekeknek. Az elmúlt évben több, mint 400 ajándéktasak gyűlt össze.

Idén is megszervezik az adománygyűjtést és megünnepelvén a nemes gesztust egy Gálaműsorral köszönik meg a nézőknek és a támogatóknak az összefogást.

Az Adventi Jótékonysági Gálára a színművészek színvonalas ünnepi műsorral készülnek. Az esemény december 3-án 18 órakor lesz, továbbá egész hónapban színes és izgalmas kínálattal várják önöket a szervezők. Így az ünnepi forgatag megnyitása az Adventi Jótékonysági Gálaműsorral kezdődik.

A jótékonysági felhívás célja ebben az évben is az ünnepre való felkészüléshez nyújt segítséget, így most is tartós élelmiszereket és jó állapotban lévő játékokat szeretnének összegyűjteni. A kivitelezésben is segítenek, hiszen a Gálára jelképes összegen megvásárolt jegy (200 Ft) ellenében egy Csiky ajándéktasakot adnak, amit feltöltve várnak vissza a jegyirodába, ahol egészen december 16-ig gyűjtik az adományokat. Az idei decemberben továbbá a gyűjtés mellett azt a lehetőséget is felajánlják, hogy rászoruló kisgyermeknek vehet színház jegyet az adományozó, amit a jegyirodában hagyhat. A tervek szerint december 29-én az Egerek című előadásra elhozzák azokat a kisgyermekeket, akik nagyon ritkán vagy még soha sem jutottak el korábban színházba.


Címkék: adománygyűjtés, jótékonyság, karácsony, színház


Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.