Impresszum

Somogyi programok – www.somogyiprogramok.hu

www.kellegyprogram.hu

Ha kell egy program!

Alapítva: 2012.

Főszerkesztő: Izményi Éva
Szerkesztő: Kéri Éva

Kiadó: Integranet Kft.
Cím: 7400 Kaposvár, Kossuth L. u. 20.
Tel./fax: 82/511-200
E-mail: info@somogyiprogramok.hu

Jogi nyilatkozat

A Somogyi Programok a kiadó Integranet Kft. és partnerei szellemi tulajdonát képezik. Az Integranet Kft. fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Tilos az Intgeranet Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, feldolgozni, tárolni, átruházni, terjeszteni, vagy értékesíteni.

A Somogyi Programok weboldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel, fotókkal együtt szerzői jogvédelem alatt állnak. A híreket a Somogy Portál Szerkesztősége és az MTI szolgáltatja. A portálról értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a www.somogyiprogramok.hu -ra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 A Somogyi Programok szerkesztősége törekszik rá, hogy a megjelenített információk minden szempontból a lehető legjobban szolgálják a felhasználók tájékoztatását és szórakoztatását. A  portálon található eseményeket tájékoztató jelleggel közli,  az információk hitelességéért és megbízhatóságáért a szerkesztőség felelősséget nem vállal. A kiadó felhívja felhasználóinak figyelmét arra, hogy a website-on elérhető linkek, illetve idegen internetes források tartalmáért nem vállal felelősséget.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.