Okuláré Projekt

Íme, újra jelentkezik az országhatárokon átívelő drámaíró verseny, felolvasószínházi sorozat, kortárs happening, vagy hát, sok mindent mondhatunk még róla, egyszóval: az OKULÁRÉ PROJEKT következő fordulója. 3 író, 1 téma, számos helyszín, ugyanazon a napon, ugyanabban az időben szembetalálkozik egymással, a közönség meg jól megszavazza melyik volt most decemberben a legjobb rövid egyfelvonásos pályamunka.

HELYSZÍN: AGÓRA BÜFÉ (2.EMELET)

Téma: BIZALOM

MEGHÍVOTT ÍRÓK:

VARGA TAMÁS (az előző kör nyertese),
az Újvidéki Egyetemen végzett színművész, rendkívül tapasztalt színházi figura, játszott többek között a Szabadkai Népszínház társulatában, a Zentai Magyar Kamaraszínházban. Ezúttal a drámaírás berkein belül is kipróbálja magát.

BRESTYÁNSZKI BOROS ROZI,
a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának írója, dramaturgja. Több sikeres bemutatót jegyez már, többek között például a Katona József Színházzal közösen készült Vörös című előadást is.

JAGOS ISTVÁN RÓBERT,
három önálló kötettel rendelkező költő, a Dél-Alföldi Művészeti kör egyik alapítója. A SZESZ (Szegedi Egyetemi Színház) elmúlt évadában műsorára tűzte egy, a verseiből készült előadást.

Az est előadói és alkotói: a Csiky Gergely Színház művészei
Az est vendége: JUHOS EGYÜTTES!


Cimkék: , ,

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.